Cautare

5100 de rezultate pentru "rezultate examen de titularizare 2009" (3.70 secunde)
Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene cere Romaniei sa-si reduca deficitul bugetar pana in 2011 Consiliul ministrilor de finante ai Uniunii Europene, EcoFin, a cerut Romaniei sa isi reduca deficitul bugetar sub limita de 3% din Produsul Intern Brut (PIB) pana in 2011.
Concedierile au venit cu precadere in firmele cu peste 50 de angajati si ca solutii de criza. Firmele mai mici au ales stoparea investitiilor pentru a se mentine pe linia de plutire.
UTI International a primit o suplimentare de un milion de lei pentru lucrarile de la platoul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, intarziate cu o jumatate de an.
Recuperarea economiei mondiale a inceput, insa sustenabilitatea acesteia depinde de cresterea exporturilor Statelor Unite si a importurilor statelor din Asia, in special China, a declarat, marti, economistul-sef al Fondului Monetar International (FMI), Olivier Blanchard.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Pana la sfarsitul lui 2010, inflatia va scadea sub tinta de 3,5% a spus astazi guvernatorul BNR. In 2009, evolutia inflatiei a fost influentata negativ de cresterea accizelor la tigari si pozitiv de cursul de schimb. ... Pentru 2011, BNR prognozeaza o inflatie de 2,7%.
Potrivit datelor statistice publicate de Oficiul National al Registrului Comertului, in prima luna a acestui an numarul societatilor care si-au suspendat activitatea a fost cu 777% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut.
Activitatea sectorului de constructii din Romania a scazut in ianuarie cu 5,9% fata de decembrie 2009, in timp ce, fata de aceeasi perioada a anului trecut, constructiile au scazut cu 12,4%, marcand al cincilea declin din UE, potrivit datelor publicate miercuri de Eurostat.
Doljenii au inceput anul cu datorii bancare de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind pragul de 223 de milioane de lei. ... Ani de zile, mirajul creditelor doar cu buletinul i-a facut pe doljeni sa se imprumute fara sa-si faca prea multe calcule.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
Bugetele Ministerului Justitiei, Ministerului Public, CSM si cel al Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fost suplimentate in total cu aproximativ 205 milioane de lei pentru plata unei parti din drepturile salariale castigate in instanta in 2009, potrivit unei Hotarari adoptate de Guvern.
Basescu-si poleieste cu aur de 50.000 de euro biserica", pe care il puteti citi in continuare.
Investitiile straine directe in Romania s-au redus in primele cinci luni cu 31,6% fata de ianuarie-mai 2009, pana la 1,433 miliarde euro, deficitul de cont curent fiind finantat in proportie de 50% prin investitii directe ale nerezidentilor din Romania.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut in iunie cu 18,2% fata de luna similara din 2009, la 889,5 milioane euro (3,75 miliarde lei), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
De ce economiile vecine cresc accelerat in timp ce Romania sta?
Benzina s-a ieftinit in medie cu peste 2% in UE, de la inceputul anului si pana in prezent, in timp ce in Romania pretul benzinei s-a majorat cu mai mult de 4%, in aceeasi perioada, arata consilierul primului-ministru, Andreea Paul.
Taierea salariilor cu 25%, criticata de FMI:
google-analytics.com